Ik wil huren

Wilt u toekomstbestendig wonen in een prachtig gerenoveerd appartement? Midden in het groen én aan de rand van het gezellige dorpscentrum van Beekbergen?  In het compleet gerenoveerde woongebouw De Vier Dorpen zijn nog diverse woningen van 46 m2 tot 84 m2 beschikbaar. Mogen wij u binnenkort verwelkomen? De oplevering heeft plaatsgevonden en het geheel ziet er prachtig uit. 

Over De Vier Dorpen 

De Vier Dorpen is een woongebouw dat ligt aan de sfeervolle Loenenseweg in Beekbergen. Het woongebouw ligt op een prachtige plek midden in het groen en alle winkels en andere voorzieningen heeft u binnen handbereik. Beekbergen heeft een dorpse sfeer en buurtbewoners worden actief betrokken bij activiteiten en festiviteiten in het dorp. Een unieke woonplek waar u de rust ervaart van de natuur én onderdeel kunt zijn van het dorpse leven.  

Afgelopen jaar heeft er een grootschalige renovatie plaatsgevonden. Met deze renovatie is het verzorgingshuis volledig getransformeerd tot woongebouw met zelfstandige appartementen. Er is niet alleen aandacht geweest voor het renoveren van de appartementen, ook de gangen en leefruimtes zijn volledig vernieuwd. De appartementen zijn nu toekomstbestendig, waarbij bewoners de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben. In augustus 2022 wordt het gebouw opgeleverd en kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen in De Vier Dorpen.

Wonen in De Vier Dorpen 

Op het terrein van De Vier Dorpen bevinden zich 3 woongebouwen. Het hoofdgebouw met 51 appartementen en 2 kleinere complexen met in totaal 31 appartementen. De gebouwen zijn speels verdeeld over het terrein. Deze indeling laat veel ruimte over voor een prachtig aangelegde tuin. In deze tuin zijn verschillende zithoekjes gecreëerd en kunt u een kleine wandeling maken over de wandelpaden. Naast het terrein van De Vier Dorpen ligt een prachtig stadspark, een rustig park waar af en toe een leuke activiteit georganiseerd wordt.

In het hoofdgebouw is een modern en gezellig ingerichte gezamenlijke leefruimte aanwezig. Hier kunt u medebewoners ontmoeten, samen koken in de leefkeuken, in een comfortabele stoel een boek lezen, met een groepje bewoners een film kijken op groot scherm of bijvoorbeeld deelnemen aan een gezamenlijke activiteit. Met zorg is deze grote ruimte, die in onderverdeeld in verschillende hoekjes, ingericht. Zodat u zich, niet alleen in uw eigen woning, maar ook in de gezamenlijke ruimtes thuis voelt.

De voordelen van huren in De Vier Dorpen 

Als u in De Vier Dorpen komt wonen huurt u een woning van MVGM. U kunt hier wonen met en zonder zorgvraag. Heeft u zorg nodig, dan ontvangt u die van Zorggroep Apeldoorn. De Zorggroep beidt verschillende zorgpakketten aan bewoners, deze pakketten kunnen naar wens en behoefte worden samengesteld.  

Elk appartement: 

  • Is bereikbaar met een lift;
  • Is gelijkvloers;
  • Bestaat uit 2- of 3 kamers;
  • Heeft een ruime moderne keuken met een elektrische kookplaat en afzuigkap;
  • Heeft een aansluiting voor wasmachine en droger;
  • Heeft een badkamer;
  • Heeft een zeer ruim balkon of, wanneer u op de begane grond woont, een terras; 
  • Is uitgerust met elektrische zonwering.

De netto huurprijzen liggen tussen €650 en €895. In het gebouw worden in totaal 42 sociale- en 9 vrijesectorwoningen aangeboden. Deze prijs is exclusief servicekosten en gas, water en elektriciteit. Vanaf 1 augustus verwelkomen wij u graag!

Huismeester
Er is op De Vier Dorpen circa 12 uur per week een huismeester beschikbaar is. Hij of zij zal eerste aanspreekpunt zijn voor bewoners. De huismeester ziet toe op het schoon, heel en veilig houden van de algemene ruimtes en kan de helpende hand bieden bij kleine klusjes in de woning die binnen een paar minuten opgelost zijn. Denk het vervangen van een lampje of de batterij van de rookmelder. Daarnaast is de huismeester er ook wanneer men vragen heeft over zorg of gewoon even een praatje wilt maken. Momenteel zijn we nog op zoek naar juiste persoon.

Meer weten? 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over het wonen op De Vier Dorpen? Neem dan contact op met: MVGM Zorgvastgoed. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 088-432 47 81, per email zorgvastgoed@mvgm.nl, of per post: Postbus 442, 3800 AK Amersfoort.

Bekijk de appartementen!