De bouwactiviteiten voor de vernieuwing van de Vier Dorpen vorderen gestaag. Begin augustus zijn de werkzaamheden gereed en zijn de woningen klaar voor de verhuur. Reden om de buren in de aanleunwoningen Vier Dorpen ll en lll op dinsdag 17 mei uit te nodigen voor een inloopmarkt om hen te laten zien hoe de vernieuwde Vier Dorpen eruit gaat zien. Het heerlijke weer werkte zeker mee. Onder het genot van een drankje en wat lekkers was het op het terras een gezellige bijeenkomst. Bij aanvang was er zelfs een file van rollators! Er was veel waardering voor de plannen en er wordt uitgekeken naar het moment dat het gebouw en de ontmoetingsruimte weer in gebruik zijn.

Vanuit de ZGA werden ook de mogelijkheden van zorg voor de aanleunwoningen toegelicht. Vanaf half september is dat op basis van VPT op de gehele locatie mogelijk.

Op 24 en 25 mei vinden nog twee bijeenkomsten plaats voor de bewoners, familie en mantelzorgers van de bewoners van de Vier Dorpen l die nu tijdelijk in vakantiepark Droomparken / Europarcs verblijven. Zij verhuizen half september naar de vernieuwde woningen in de Vier Dorpen l.