Het werk aan De Vier Dorpen verloopt voorspoedig. Na de zomer zijn de vernieuwde woningen, de tuin en de ontmoetingsruimte helemaal klaar voor gebruik. Graag maken we nu alvast kennis met u en informeren we u over de woningen en de plannen voor de tuin. Ook krijgt u al een eerste indruk van de ontmoetingsruimte en vertellen wat u er allemaal kunt doen.

Inloopbijeenkomsten

Op dinsdag 24 mei (tussen 13.00 uur en 15.00 uur) en op woensdag 25 mei (tussen 14.00 uur en 16.00 uur) bent u van harte welkom op de inloopmarkt. Op deze markt krijgt u informatie over de nieuwbouw en de mogelijkheden om hier zelf te gaan wonen.

Medewerkers van woningcorporatie Habion, aannemer Draisma en verhuurmakelaar MVGM zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. We zorgen tevens voor een hapje en een drankje. Hoe leuk is dat?!

Voor wie? Bewoners van De Vier Dorpen en hun contactpersonen en familieleden

Wanneer? Op dinsdag 24 mei (tussen 13.00 uur en 15.00 uur) en op woensdag 25 mei (tussen 14.00 uur en 16.00 uur)

Waar? Bij goed weer vindt u ons op het terras van De Vier Dorpen. Bij minder goed weer gaan we naar binnen.

Aanmelden? Verzoek is om u uiterlijk donderdag 19 mei aan te melden en aan te geven welke dag u komt. Zo kunnen we hier in de organisatie rekening mee houden. Dat kan via vierdorpen@habion.nl

Wilt u dat er iemand van Zorggroep Apeldoorn aanwezig is, geeft u dit dan door via vierdorpen@habion.nl. Op dit mailadres kunt u ook terecht met vragen.

We ontmoeten u graag op de inloopmarkt! Graag tot dinsdag 24 of woensdag 25 mei