Zorggebouw De Vier Dorpen in Beekbergen wordt vernieuwd zodat bewoners er ook in de toekomst goed kunnen blijven wonen. Zorggroep Apeldoorn blijft de zorg ook in het nieuwe gebouw verzorgen. Habion gaat het zorggebouw vernieuwen tot een woongebouw met zelfstandige 2- en 3-kamerwoningen. De realisatie doet aannemer Draisma uit Apeldoorn.

Droomparken
Tijdens de periode van de verbouwing verhuizen alle bewoners voor minimaal 10 maanden, naar Droomparken, waar zij zorg krijgen van de medewerkers die nu ook werkzaam zijn op de Vier Dorpen.

Twee bijeenkomsten
Inmiddels zijn er twee bijeenkomsten geweest met belanghebbenden: de eerste, op 19 mei, was digitaal, de tweede op 17 juni jongstleden live in het zorggebouw van De Vier Dorpen in Beekbergen. Deze was speciaal voor de bewoners. Beide bijeenkomsten werden goed bezocht. Er was enthousiasme over de plannen.