Woensdag 19 mei, 19.00 uur – 20.30 uur

Verbouwing De Vier Dorpen: wat betekent dit voor u?

Zorggebouw De Vier Dorpen in Beekbergen wordt vernieuwd zodat bewoners er ook in de toekomst goed kunnen blijven wonen. Zorggroep Apeldoorn blijft de zorg ook in het nieuwe gebouw verzorgen. De eigenaar, woningcorporatie Habion, gaat het zorggebouw vernieuwen tot een woongebouw. De realisatie doet aannemer Draisma uit Apeldoorn. Tijdens de periode van de verbouwing verhuizen alle bewoners verhuizen naar Droomparken, waar zij zorg krijgen van de medewerkers die nu ook werkzaam zijn op de Vier Dorpen.

Digitale bijeenkomst
Met deze uitnodiging kondigen wij een digitale bijeenkomst aan naar aanleiding van alle ontwikkelingen rondom De Vier Dorpen. Deze is speciaal bedoeld voor bewoners en hun familieleden en contactpersonen. Met deze nieuwsbrief roepen wij u op om alvast vragen in te sturen voor de bijeenkomst. U kunt uw vragen mailen naar: shirley.hagen@zgapeldoorn.nl Vermeld in de aanhef bijeenkomst de Vier Dorpen. Tijdens de bijeenkomst kunt u uiteraard ook uw vragen stellen.

Wanneer is deze bijeenkomst?
We organiseren deze bijeenkomst op:
Woensdag 19 mei, van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Noteer datum en tijdstip vast in uw agenda. Als u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar: shirley.hagen@zgapeldoorn.nl. Vermeld in de aanhef bijeenkomst de Vier Dorpen. U ontvangt dan een uitnodiging met daarin de link om de bijeenkomst te kunnen volgen. Bent u onverhoopt verhinderd voor deze bijeenkomst? Niet getreurd. U ontvangt van ons een verslag.

Programma
• Welkom
• Uitleg van de plannen door Habion en Draisma
• Informatie over de verhuizing naar Droomparken door Zorggroep Apeldoorn
• Vragen (inclusief de vragen die u van tevoren heeft opgestuurd)

We zien ernaar uit u te zien op woensdag 19 mei aanstaande.

Met vriendelijke groet,

Shirley Hagen (Zorggroep Apeldoorn) en Caroline Sijtsma (Habion)

Namens Team Vernieuwing De Vier Dorpen